Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Χρωματιστά παγκάκια στην πλατεία Ν. Μπότσαρη!!!


    Δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα να βαφούν τα παγκάκια στην πλατεία Ν. Μπότσαρη αλλά είναι γεγονός ότι άλλαξε η όψη της πλατείας. Είναι όμορφο, κατά την γνώμη μου, να βάζουμε χρώμα στη ζωή μας! 
   Μήπως θα έπρεπε να περιποιηθούν και να βαφούν, με τα κατάλληλα σε κάθε περίπτωση χρώματα, τα παγκάκια και σε άλλες πλατείες της πόλης μας και ειδικά στην παραλίμνια περιοχή, όπου συρρέουν όλοι οι επισκέπτες της πόλης μας;
   Αν συμφωνείτε διατυπώστε τη γνώμη σας υπό μορφή σχολίου και ίσως παρακινήσουμε τους αρμοδίους να το κάνουν. Με τον ίδιο τρόπο βέβαια μπορείτε να διατυπώσετε και την διαφωνία σας.

9 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!! ΜΠΡΑΒΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΨΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OPOΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΨΕ , ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν όντως είναι εθελοντική πρωτοβουλία νομίζω ότι της αξίζουν συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ χαρούμενα, αλλά η δική μου ταπεινή γνώμη για τα, της λίμνης, είναι να βαφούν ομοιόμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύχρωμα θα ειναι πιο ωραία και πιο εντυπωσιακά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΝΟ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΙΧΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ)ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όντως η κ. Δήμητρα θα πρέπει να έχει πολύ γούστο! Και το ινστιτούτο της είναι πάρα πολύ όμορφο. Έχει επιλέξει φανταστικά χρώματα! Αφού όμως φροντίζει να ομορφύνει και τη γειτονιά, της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...