Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Στη Σχολή Βελλάς με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της





4 σχόλια:

  1. MICHAEL,
    Apreciei esta série de fotos da Universidade-Escola Eventos Vellas, creio que para marcar o 1ooº Aniversário. Não só estão excelentes, como também nos dão uma ideia global da Escola.
    Obrigado pela partilha.
    Abraço,
    J

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο κτίριο! Και καλοδιατηρημένο φαίνεται...
    Αλοίμονο!
    Πρέπει να είναι το τριπλάσιο απ'όσο μας δείχνεις εξωτερικά.


    Η ετικέτα που του έβαλες αναφέρεις την περιοχή Πωγωνίου...ξεκαθάρισέ μου το Πωγώνι δεν βρίσκεται στην Β.Ήπειρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή μου Καρυάτιδα πρέπει κατ' αρχάς να σου πω ότι η περιοχή Πωγωνίου είναι Ελληνική, Ελληνικότατη περιοχή, στυη Β.Δ. πλευρά του Ν. Ιωαννίνων. Σήμερα αποτελεί ένα ενιαίο Δήμο με έδρα το Καλπάκι όπου βρίσκεται και η Σχολή Βελλάς, την οποία ίδρυσε ο Αρχιεπ. Σπυρίδων με σκοπό να συμβάλλει στην μόρφωση του υπόδουλου την εποχή εκείνη Ελληνικού πληθυσμού και λειτουργεί μέχρι σήμερα, αποδίδοντας στην κοινωνία πολλούς και εξαιρετικά μορφωμένους ιερωμένους, δασκάλους κλπ
    Όσο για το κτήριο όντως είναι πολύ μεγάλο και στον περίβολο της Σχολής υπάρχει και το καθολικό της Μονής Βελλάς, φωτογραφία του οποίου θα σας αναρτήσω προσεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eυχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση...
    Είχα γνωρίσει ένα δάσκαλο απο την περιοχή Πωγωνίου,δεν θυμάμαι απο ποιο χωριό που βρισκόταν πέρα απο τα δικά μας σύνορα.
    Ευχαριστώ και για τις πληροφορίες σχετικά με την Σχολή...να τα γράφεις κι'αυτά photoioannina, για να βλέπουν και να μαθαίνουν οι Έλληνες την ιστορία...καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...