Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Έκθεση παλιών σχολικών βιβλίων



Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων και η Ένωση Αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων, συνδιοργανώνουν έκθεση παλιών σχολικών βιβλίων του Δημοτικού και του Γυμνασίου από 28 Νοεμβρίου μέχρι 16 Δεκεμβρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στη Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων. Τα βιβλία τα οποία εκτίθενται προέρχονται από τη συλλογή του εκπαιδευτικού και συγγραφέα Στέφανου Κωλέττα και ξυπνούν σε όλους εμάς τους παλαιότερους μνήμες από τα μαθητικά μας χρόνια. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο, κατά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

5 σχόλια:

  1. Πολύ νοσταλγικές φωτογραφίες Μιχάλη, από ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια!!!
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκίνησες τον πατέρα μου με αυτές τις φωτογραφίες σου. Συνταξιούχος Δάσκαλος πλέον απόφοιτος της Ζωσιμαίας Ακαδημίας...
    Μ'αυτά τα βιβλία έμαθε γράμματα σε εκατοντάδες παιδιά στην 35ετή θητεία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ συγκινήθηκα φίλε μου John όταν είδα όλα αυτά τα παλιά βιβλία να βρίσκονται μπροστά μου. Πόσο μάλλον ο πατέρας σου, για τον οποίο ήταν εργαλεία της δουλειάς του! Με αυτά μάθαμε γράμματα. Με γύρισαν αρκετά χρόνια πίσω. Σε όμορφα και ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια όπως σχολίασαν η Μάγδα και ο Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...