Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ημέρα μνήμης ολοκαυτώματος






Εκδήλωση μνήμης και τιμής στου Έλληνες Εβραίους Μάρτυρες του Ολοκαυτώματος διοργάνωσαν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20:30 η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, το ίδρυμα Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή και την Ισραηλιτική Κοινότητα Ιωαννίνων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
Την εκδήλωση, στην  οποία απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος και ο πρώην πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Μωυσής Κωνσταντίνης, προλόγισε ο κ. Μωυσής Ελισάφ ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Ιωάννης Μάζης καθηγητής Οικονομικής Γεωργαφίας στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μετά την κύρια ομιλία ακολούθησε ένα μικρό πρόγραμμα με μουσική δωματίου καθώς και προβολή ντοκιμαντέρ του Χανόχ Ζεεβί με τίτλο "Τα παιδιά του Χίτλερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...