Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Τρέχοντας στα χνάρια της αρκούδας»










O Αθλητικός Όμιλος Μετσόβου με την αρωγή του Δήμου Μετσόβου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μετσόβου, του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου, του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και του Ορειβατικού Μορφωτικού Συλλόγου Ανηλίου διοργάνωσαν σήμερα το πρωί με εξαιρετική επιτυχία τον ορεινό αγώνα τρεξίματος με τίτλο «Τρέχοντας στα χνάρια της αρκούδας». 
Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε στην πλατεία του Μετσόβου.
Η χάραξη της διαδρομής έγινε από τον αθλητή Νίκο Καλοφύρη, ο οποίος τρέχοντας σε πολλούς διεθνείς αγώνες και κάνοντας πολλά χιλιόμετρα στα μονοπάτια της περιοχής θέλησε να μεταφέρει την εμπειρία του και σε έναν αγώνα. 
Η διαδρομή, που όπως ομολογούσαν όλοι σχεδόν οι αθλητές μετά τον τερματισμό τους, οδηγούσε μέσα από παλιά και δύσβατα μονοπάτια, στο βιότοπο της καφέ αρκούδας.
 Στόχος του αγώνα ήταν η ευαισθητοποίηση των αθλητών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα της καφέ αρκούδας και η γνωριμία της καταπληκτικής φύσης της περιοχής του Μετσόβου.

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...