Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Στιγμιότυπα από την σημερινή λιτανεία των ιερών Λειψάνων του πολιούχου Νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου
Με την καθιερωμένη λαμπρότητα και επισημότητα τιμήθηκε σήμερα στην πόλη μας η μνήμη του πολιούχου Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου.  Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 7.30 το πρωί με Όρθρο και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πλατεία Πάργης, ενώ στον Οίκο του και στη Μητρόπολη έγινε Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια και μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των ιερών Λειψάνων από την Πλατεία Πάργης και η εναπόθεσή τους στη Μητρόπολη του Αγίου Αθανασίου. Στις εκδηλώσεις αυτές παρέστησαν οι τοπικές αρχές και πλήθος πιστών που ακολούθησαν τη λιτανεία σε όλη τη διαδρομή.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα το σχόλιό σας κ. Γιωβάννη και μια απρόσμενη αμοιβή για τον κόπο μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολλά μπράβο Μιχάλη !! Οι φωτογραφίες είναι εξαίσιες και βάζουν την παρακαταθήκη για ακόμη ποιο μεγάλη προσπάθεια στην υπερπήδηση του πήχη που ολοένα και ανεβαίνει...βλέποντας όμως κανείς τις φωτό , δεν μπορεί παρά να κρυφογελάει με το αποτέλεσμα!!! Πάντα τέτοια και εις ανώτερα , που πιστεύω πως είναι η φυσική ροή...!!!! alekosdigital...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...