Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Τελέσθηκε σήμερα η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Ιωαννίνων κυρού Θεόκλητου.Χοροστατούντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια τελέσθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό ναό Ιωαννίνων η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Ιωαννίνων κυρού Θεόκλητου. 
Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν επίσης ο εκπρόσωπος του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου, μητροπολίτης Μιλήτου Απόστολος, αρκετοί Μητροπολίτες από διάφορες Ελλαδικές Μητροπόλεις, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθ. Δαβάκης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο β' αντιπρόεδρος της Βουλής Κ. Καλαντζής, βουλευτές της περιοχής,  οι τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και πλήθος κόσμου.
Μετά την λήξη της εξοδίου ακολουθίας η σορός του μακαριστού ποιμενάρχη μεταφέρθηκε με πομπή στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων όπου και ενταφιάσθηκε.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...