Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η "Γυναίκα της Ζάκυνθος" στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης




Οι φίλοι του θεάτρου παρακολούθησαν χθες βράδυ στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης την παράσταση «Γυναίκα της Ζάκυθος», του Διονυσίου Σολωμού, σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, με πρωταγωνίστρια την Όλια Λαζαρίδου.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2014, με τη συνεργασία του Σωματείου «Διάζωμα» και της ΙΒ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, καθώς και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Δωδώνης και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Πέραν της πρωταγωνίστριας και του σκηνοθέτη οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης ήταν:  μουσική: Βαγγέλης Γιαννάκης, ενδύματα Αριστείδης Πατσόγλου. Άγγελος η Δανάη Ρούσσου και  Φάσμα Ελευθερίας η Κατερίνα Χαρμάνη.

2 σχόλια:

  1. Σοβαρά ; Έγινε στο Αρχαιολογικό χώρο αυτή η παράσταση και υποστηρίχτηκε από όλους αυτούς; Εμείς , οι κάτοικοι της περιοχής γιατί δεν το μάθαμε; Ούτε μια αφίσα δεν υπήρχε. Μεταξύ τους τις κάνουν τις εκδηλώσεις; Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών.
    Πολλές οι απορίες , πολλοί οι προβληματισμοί . Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφο περιβάλλον για την εκπροσώπηση ένα κλασικό θέατρο.

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...