Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ένας τοίχος για την πόλη





Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας ξεκίνησε από σήμερα το μεσημέρι. Είναι η ανοιχτή έκθεση με τον τίτλο "Ένας τοίχος για την πόλη" που διοργανώνεται για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια. Φωτογραφίες ερασιτεχνών κυρίως φωτογράφων κοσμούν από σήμερα το μεσημέρι τον τοίχο του πάρκιν του ξενοδοχείου OLYMPIC, τον πιο κεντρικό ίσως τοίχο της πόλης  κι έτσι έχουν την ευκαιρία να τις βλέπουν όλοι οι διερχόμενοι από την κεντρική πλατεία. 
Παράλληλα τις φωτογραφίες μπορούν να τις βλέπουν και διαδικτυακά όσοι ενδιαφέρονται μέσα από τη σελίδα:  www.facebook.com/HotelOlympicIoannina.
 Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι συμπολίτες θα μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους φωτογραφία μέσω ειδικού συστήματος που θα υπάρχει επάνω σε κάθε μία από αυτές.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της συγκεκριμένης Έκθεσης γιατί με αυτό τον τρόπο δίνουν την δυνατότητα στους ερασιτέχνες κυρίως φωτογράφους να δείξουν στο κοινό πως βλέπει ο καθένας με τη δική του ματιά  τις διάφορες γωνιές της πόλης μας και βέβαια να προβάλλουν τις ομορφιές της!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...