Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Μια εξαιρετική συναυλία στο Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων








Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και το Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, διοργάνωσαν χθες το απόγευμα μέσα στην μεγάλη αίθουσα του Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων, συναυλία στην οποία συμμετείχαν το Σύνολο Εγχόρδων της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Φοίβου Παπαδόπουλου, και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus υπό την διεύθυνση της Κων/νας Μήλια.
Το Σύνολο Εγχόρδων της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών ερμήνευσε το Κοντσέρτο για τέσσερα βιολιά και έγχορδα σε σι ελάσσονα έργο 3 αριθμ. 10 του Αντόνιο Βιβάλντι. Σολίστ ήταν  οι: Βύρων Καψάλης - βιολί, Γεράσιμος Λώλης - βιολί, Βασιλική Αρλέτου - βιολί, Αλέξανδρος Λώλης - βιολί.
Το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus Cantus ερμήνευσε έργα των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Κωνσταντινίδη, Γιώργου Χατζηνάσιου, Bob Tsilkot. Το Φωνητικό Σύνολο συνόδευε στο πιθάνο η Πηνελόπη Λιαροστάθη.
Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκόλας, Θανάσης Μανταλόβας και Παντελής Κολόκας και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος
 Η είσοδος για το κοινό, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου και του σκοπού της εκδήλωσης, ήταν  μόνο με προσκλήσεις.
Στόχος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί, στο χώρο του Σπηλαίου Περάματος, μια συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών κάθε Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...