Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

2ος Νυχτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα με εξαιρετική επιτυχία ο 2ος Νυχτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών από την πόλης μας αλλά και πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδος, οι οποίοι έτρεξαν μια διαδρομή 10 χλμ δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων.
Και για την ιστορία στους άνδρες πρώτος νικητής ήταν ο Βασίλης Τσώλης με χρόνο 00.34.20 ενώ στις γυναίκες πρώτη νικήτρια η Αμαλία Τσιάβου με χρόνο 00.39.49

1 σχόλιο:

 1. Αναστάσιος στιχουργός, δρομέας

  Θέλουν να μας κλειδώσουν μέσα σε όλα τα επίπεδα και η Ελλάδα να γίνει η μεγάλη
  αυλή της φυλακής μας. Τα λεφτά που δίνουν είναι για να πάρουν τους νόμους, τα οποία μετά θα τα ξαναπάρουν από τις ιδιωτικοποιήσεις και τους φόρους και εμάς θα μας μείνει η φυλακή. Οι νόμοι θα είναι παράνομοι γιατί θα είναι κατά του λαού και άντε να τους αλλάξεις μετά από 100 χρόνια όταν δεν θα έχουμε πλούτο και δεν θα μας χρειάζονται. Η αλήθεια είναι ότι εμείς τους δώσαμε αυτό το δικαίωμα δηλ οι πολιτικοί μας όλα αυτά τα χρόνια παίξανε το παιχνίδι τους. αντί οι Γερμανοί να έρθουν με τη βία να μας πατήσουν, βρήκαν πιο πονηρό τρόπο. Έλληνες πολιτικοί και μη, φόρεσαν τις Γερμανικές μπότες και με αυτόν τον τρόπο οι Γερμανοί μας πάτησαν και μας πατάνε από μέσα. Χρειαζόμαστε έναν αληθινό ηγέτη που να πει, φτάνει ως εδώ. Ένα μεγάλο ΟΧΙ
  Δεν έχουμε καιρό για χρώματα και κόμματα. Το διαίρει και βασίλευε είναι βούτυρο στο ψωμί τους και εμείς οι ανόητοι τους το βάζουμε και στο στόμα.

  ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι ήρωες σαν ΕΛΛΗΝΕΣ έγραψαν τα βιβλία.

  Μη σκιάζεστε στα σκότη.
  Της λεφτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι.
  Της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει. Ο επιμένων ΕΛΛΗ-νικά. Ενότητα, αλληλεγγύη.

  Αφιερωμένα σε όλους τους έλληνες απανταχού της γης.
  https://www.youtube.com/channel/UCzkKq3X0MhGYZQp7oKDK13g
  κοινωνικά, επαναστατικά, Ελλη-νικά και χωρίς χρώμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...