Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ένας χρόνος από την εκλογή του Σεβ. Μητροπολίτου Ιωαννίνων


Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ακριβώς εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ως Μητροπολίτης Ιωαννίνων ο μέχρι τότε Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης με 46 ψήφους.
Με την ευκαιρία του γεγονότος αυτού ευχόμεθα στον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας να έχει μια γόνιμη, μακρόχρονη και ευλογημένη αρχιερατεία προς όφελος της τοπικής μας εκκλησίας και του ποιμνίου του.

5 σχόλια:

  1. Ετη πολλα και αγλαοκαρπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξηγήστε μου, αν θέλετε κάτι. Αυτή η υπερ-προβολή του Σεβασμιωτάτου από το ιστολόγιό σας είναι δική του επιλογή ή δική σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ΄αρχάς πρέπει να σας πω ότι δεν θεωρώ ότι γίνεται κάποια υπερ-προβολή του Σεβασμιωτάτου όπως αναφέρεται στο σχόλιό σας αλλά αφού έχετε την απορία σας λέω ότι είναι καθαρά δική μου επιλογή. Βλέπετε το blog, πέραν των άλλων φίλων, το παρακολουθούν και φίλοι που είναι κοντά στα θέματα της εκκλησίας και για το λόγο αυτό πρέπει να καλύπτουμε τα ενδιαφέροντά τους.

      Διαγραφή
  3. Με συγχωρείτε λίγο, για να καταλάβω. Δηλαδή ισχυρίζεστε ότι παίρνετε ένα πρόσωπο και χωρίς την εγκρίσή του, πάμπολλες αναρτήσεις σας αναφέρονται σε αυτό, με πλουσιότατο φωτογραφικό υλικό, ακόμη και μέσα στους Ιερούς Ναούς κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας. Αν συμβαίνει αυτό, είναι πρωτάκουστο. Πού χάθηκε η επαγγελματική σας ευσυνειδησία ή μήπως είστε ερασιτέχνης φωτογράφος; Οι συνεχείς (κατά εκατοντάδες) φωτογραφίες σας, επιτέψτε μου να σας πω είναι καθαρός ναρικισσιμός. Για τον φωτογραφιζόμενο άραγε ή για τον φωτογράφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "Ανώνυμε" φίλε πρέπει να σας πω ότι είμαι καθαρά ερασιτέχνης φωτογράφος και το blog έχει δημιουργθεί για να προβάλλει τον τόπο μας μέσα από τις φωτογραφίες τελείως ανιδιοτελώς. Εάν δεν σας αρέσει μην το παρακολουθείτε. Και κάτι ακόμη. Οι φωτογραφίες μου δεν λαμβάνονται στα κρυφά και βέβαια ουδέποτε έχει διαμαρτυρηθεί κάποιος που απεικονίζεται. Εάν γινόταν κάτι τέτοιο να είστε σίγουρος ότι η ανάρτηση θα είχε κατέβει την επόμενη στιγμή.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...