Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αναβάλλεται ο Εθνικός Τελικός Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου


Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση των συνδιοργανωτών του Εθνικού Τελικού Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου, ο συγκεκριμένος αγώνας αναβάλλεται. Η έκτακτη ανακοίνωση έχει ως εξής:
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Αθλητισμού κος Κοντονής αναστέλλονται όλες οι αθλητικές διοργανώσεις από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015.
Από την αναστολή εξαιρούνται οι αθλητικές διοργανώσεις που ήδη διεξάγονται ή για τις οποίες έχουν αναληφθεί υποχρεώσεις από την Πολιτεία ή τις αντίστοιχες Εθνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες.
Επομένως αναβάλλεται και ο Εθνικός Τελικός Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην Λίμνη Παμβώτιδα από 2/7 έως και 5/7/2015.
Την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 και εφόσον οι εξελίξεις το επιτρέψουν οι συνδιοργανωτές-μετά από συνεννόηση με την ΕΟΥΔΑ -θα σας ενημερώσουν για τις νέες ημερομηνίες τέλεσης του αγώνα.
ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Α.Σ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Σ.Ε.Α.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...