Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

6ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» στο Ελληνικό Ιωαννίνων

Από σήμερα και έως την 10η Σεπτεμβρίου 2015  ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, ο Όμιλος Φίλων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης», συνδιοργανώνουν στο χώρο του Μουσείου στο Ελληνικό Ιωαννίνων το 6ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο οποίο θα συμμετέχουν οι γλύπτες Francesco Moretti, Fattos Shuli, Ιορδάνης Ποιμενίδης, Θανάσης Μπουκουβάλας, Θεόδωρος Παπαγιάννης και η βοηθός Εβίτα Θεοχάρη. 
Οι καλλιτέχνες αυτοί, όπως και στα προηγούμενα Συμπόσια, θα φιλοτεχνήσουν έργα σε μάρμαρο, μέταλλο, τοπικές πέτρες και ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία μετά το πέρας του Συμποσίου θα τοποθετηθούν στη διαδρομή από την είσοδο του χωριού ως το Μοναστήρι της Τσούκας.
Στη φωτογραφία μας ένα έργο από σίδερο και ανοξείδωτη λαμαρίνα του γλύπτη Κωστούλα Βαγγέλη με τον τίτλο "Μάτι της φύσης", το οποίο φιλοτεχνήθηκε κατά τη διάρκεια του 5ου Συμποσίου γλυπτικής κι έχει τοποθετηθεί στη διαδρομή από το Ελληνικό προς το Μοναστήρι της Τσούκας.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όντως! Θα πρέπει να το επισκέπτεται όποιος έρχεται στην περιοχή.

      Διαγραφή
    2. Το έχω επισκεφθεί δις ορμώμενη από Θεσσαλονίκη. Γνώρισα και τον κ.Παπαγιάννη!

      Διαγραφή
    3. Όσες φορές και να το επισκεφθεί κάποιος πάντα θα το βρίσκει ενδιαφέρον!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...