Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Έκθεση εικαστικού κοσμήματος στα Παλιά Σφαγεία



Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει από χθες 4 έως και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στον Εκθεσιακό Χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής» έκθεση εικαστικού κοσμήματος του Otsis Tsoutsoplidis. 
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 11 π.μ. – 1 μ.μ. και 6-9 μ.μ.
Ο Otsis (Βασίλης Τσουτσοπλίδης) γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1985. Μετά από σπουδές πάνω στα δίκτυα Η/Υ & στις τηλεπικοινωνίες, έχοντας καλλιτεχνικές ανησυχίες, το 2013 αποφοιτεί από το Ι.Ι.Ε.Κ. MOKUME Θεσσαλονίκης με ειδίκευση ως Τεχνικός Χειροποίητου & παραγωγικού κοσμήματος.
Από τον Νοέμβριο του 2014 διδάσκει χειροποίητο κόσμημα στο εργαστήριο της Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ στο Μέτσοβο. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις εικαστικού κοσμήματος στο εξωτερικό (Βερολίνο-Γερμανίας2013-Αμβούργο -Γερμανίας2014 ) και στην Ελλάδα (Τεχνόπολή/Γκάζι – Αθήνα 2014 και Μέτσοβο 2015-2016) καθώς και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Επίσης έχει λάβει μέρος στους διαγωνισμούς φιλοτέχνησης σχεδίου κοσμήματος στην έκθεση “KOSMIMA” της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη το 2010, 2011 και 2012.
Επιθυμία του η προώθηση και η εξέλιξη της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στις προκλήσεις της αγοράς αλλά και της ίδιας της τέχνης.
Ζει και Δημιουργεί στο Μέτσοβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...