Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Στιγμιότυπα από τους αγώνες «Ursa Trail» και "Στα χνάρια της αρκούδας" που έγιναν χθες στο Μέτσοβο



















Μια υπέροχη αθλητική εκδήλωση σ' ένα υπέροχο ορεινό τοπίο ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέτσοβο και η οποία περιελάμβανε δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος και συγκεκριμένα τον αγώνα «Ursa Trail» μήκους 40χλμ. με 2.700μ. υψομετρικής διαφοράς και τον αγώνα «Στα χνάρια της αρκούδας» μήκους 20χλμ. με 1050μ. υψομετρική διαφορά. Οι αγώνες διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στο υπέροχο καταπράσινο και ολάνθιστο φυσικό τοπίο του Μετσόβου.
Λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες για τους συγκεκριμένους αγώνες καθώς και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ

5 σχόλια:

  1. yparxoun kai alles fotografies tou agwna???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα. έχετε και αλλες φωτογραφιες απο αυτο το σημειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει δυνατότητα να ανέβουν στο μπλοκ σας η στο facebook ?

      Διαγραφή
    2. Πέρα από αυτές που ανέβηκαν όχι. Όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να δημοσιευθούν όλες. Εξάλλου δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος. Φωτογραφίζω από χόμπυ και για τις ανάγκες του blog καιθεωρώ ότι με αυτές που δημοσιεύθηκαν καλύφθηκε υπεραρκετά το συγκεκριμένο θέμα.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...