Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη στην Κόνιτσα






Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί στην Κόνιτσα οι τριήμερες λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Οσίου πατρός Παϊσίου του Αγιορείτου. Στις 7.30΄το πρωί τελέσθηκε ο όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πρεβέζης και των Μητροπολιτών Ιωαννίνων και Κονίτσης στην οποία παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κόνιτσας καθώς επίσης εκπρόσωποι πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και πάρα πολλοί πιστοί.
Ακολούθησε προσφορά αναψυκτικών και καφέ στο Δημαρχείο της Κόνιτσας και στη συνέχεια, αφού έψαλε κάποιους ύμνους η χορωδία από την Κατερίνη "Βυζαντινοί Μελωδοί", έγινε η παρουσίαση του βιβλίου με τον τίτλο "Κόνιτσα: Στα αγιασμένα αχνάρια του Αγίου Παϊσίου" που έγραψε η κ. Καραγεωργίου Σταματία στην οποία και προσέφερε τιμητική πλακέτα ο Δήμαρχος Κόνιτσας. Επίσης έγινε και παρουσίαση και προβολή του νέου βίντεο με τον ίδιο τίτλο του κ. Κοροδήμου Ιωάννη. 
Τα έσοδα από την διάθεση του συγκεκριμένου βιβλίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ανέγερση ναού του Οσίου Παϊσίου στην Κόνιτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...