Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Χειροτονία νέου Διακόνου στο Ηλιοχώρι Ζαγορίου



























Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε χθες το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο  Ηλιοχώρι Ζαγορίου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο κατά την διάρκεια της οποίας χειροτονήθηκε ως Διάκονος ο συγχωριανός μας Γεώργιος Τριανταφύλλου.
Στο γεγονός αυτό, που παρόμοιο δεν νομίζω να είχε ξανασυμβεί στο χωριό μας,  παραβρέθηκαν οι συγγενείς του νέου Διακόνου, ο Δήμαρχος Ζαγορίου, πάρα πολλοί συγχωριανοί μας καθώς και κάτοικοι των γύρω χωριών, οι οποίοι φώναξαν από τα βάθη της ψυχής τους το "ΑΞΙΟΣ" όταν κλήθηκαν προς τούτο από τον Μητροπολίτη.
Στον προτρεπτικό του λόγο, ο Ποιμενάρχης μας απηύθυνε πατρικές συμβουλές στον νέο Διάκονο για την κατά Χριστόν διακονία του και του συνέστησε να έχει δύναμη και να προσεύχεται. 
Το χαρμόσυνο κλίμα συμπληρώθηκε με γεύμα που παρατέθηκε στο καφενείο του χωριού στο οποίο παρακάθισε ο Μητροπολίτης και όσοι παραβρέθηκαν στην χειροτονία του νέου ιερωμένου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...