Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων λειτούργησε σήμερα Σάββατο του Λαζάρου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων











Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα Σάββατο του Λαζάρου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου εις Κοπάνους ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου ο οποίος μίλησε και στους πιστούς για το θαύμα της Αναστάσεως του Λαζάρου.

3 σχόλια:

  1. Mε συγχωρείτε, για να καταλάβω... εσείς πηγαίνετε στις εκκλησίες και ενόσω είναι σε εξέλιξη η Θεία Λειτουργία τραβάτε φωτογραφίες τον Μητροπολίτη αλλά και τους ανθρώπους που πηγαίνουν να κοινωνήσουν; Κι αυτό το κάνετε από επάγγελμα ή από χόμπυ; Απορία εκφράζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε φίλε το συγκεκριμένο Blog είναι μία καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια προβολής του τόπου μας. Δεν έχει καμία σχέση με επάγγελμα. Και μεταξύ των άλλων, όταν έχω τη δυνατότητα, προβάλλω και τις δραστηριότητες της τοπικής Εκκλησίας.Καθημερινά σε διάφορα εκκλησιαστικά site όπως η Ρομφαία ή ο Ποιμήν προβάλλεται η δραστηριότητα των Εκκλησιών ανά την Ελλάδα με πάρα πολλές φωτογραφίες κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας. Γιατί να μην προβάλλουμε και τις δραστηριότητες της τοπικής μας Εκκλησίας; Υπάρχουν απόδημοι συμπατριώτες μας που χαίρονται και συγκινούνται με το να έχουν μία εικόνα από την λειτουργία στην εκκλησία της γενέτειράς τους. Και βέβαια να σας διαβεβαιώσω ότι η λήψη των φωτογραφιών γίνεται με την συγκατάθεση του Μητροπολίτη και των ιερέων διότι αν υπήρχε αντίρρηση δεν θα γινόταν.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ας υποθέσουμε ότι ο Μητροπολίτης επιδιώκει την προβολή ή δεν έχει πρόβλημα, με τόσες φωτογραφίες που του έχετε τραβήξει.Οι πιστοί που πηγαίνουν στην εκκλησία, νομίζοντας ότι εκεί είναι ένας χώρος προσευχής, περισυλλογής και κατάνυξης πως πρέπει να αισθάνονται που γίνονται θέμα για δημοσίευση; Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να σεβαστείτε την ιερότητα του χώρου και να αναθεωρήσετε.Η επίκληση των απόδημων είναι απλώς μια καλή δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...