Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Εγκαίνια του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.














Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων παρουσία  του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο οποίος τέλεσε και τον Αγιασμό. 
Στην τελετή που διοργανώθηκε από τη Μητρόπολη Ιωαννίνων, το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», έδωσαν το παρών ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος, η Υφυπουργός Παιδείας  κ. Μερόπη  Τζούφη, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και άλλοι επίσημοι καθώς και πλήθος συμπολιτών μας. 
Παράλληλα με τα εγκαίνια εξελίσσεται και η προσπάθεια να καταγραφεί νέο ρεκόρ Γκίνες στην ανακύκλωση συσκευασιών και για το λόγο αυτό ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων βρισκόταν στο χώρο από το πρωί και συμμετείχε ενεργά στην ανακύκλωση γυάλινων μπουκαλιών όπως και ο Πρωτοσύγγελος της Μητρόπολης και άλλοι ιερείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...