Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Σε εξέλιξη το 10ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Ελληνικό Ιωαννίνων  Από τις 17 Αυγούστου βρίσκεται σε εξέλιξη στο χώρο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» στο Ελληνικό Ιωαννίνων το 10ο  Συμπόσιο Γλυπτικής το οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Β. Τζουμέρκων, το Μουσείο  Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» και ο Όμιλος Φίλων του Μουσείου
  Στο συμπόσιο, το οποίο θα διαρκέσει έως την 7η Σεπτεμβρίου 2019, συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗ,  ALTIN PACELI,  LUCA ZUPPELLI,  FATOS SHULI,  ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΕΣΟΥΛΗΣ,  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ και  ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ.
   Τα έργα που θα φιλοτεχνηθούν κατά τη διάρκεια του Συμποσίου θα τοποθετηθούν, όπως κάθε χρόνο, στον περίβολο του Μουσείου αλλά και στη διαδρομή από τον κόμβο του Ελληνικού μέχρι το χωριό. 

1 σχόλιο:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên cung cấp bán máy photocopy và dịch vụ cho thuê máy photocopy giá rẻ, uy tín TP.HCM với dòng máy photocopy toshiba và dòng máy photocopy ricoh uy tín, giá rẻ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...