Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Με τρεις εσπερινούς και τρεις Θείες Λειτουργίες ο εορτασμός της Αγίας Μαρίνας

Πανηγυρίζει σήμερα και αύριο ο ιερός ναός της Αγίας Μαρίνας στην πόλη μας. Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την προστασία από τον κορονοϊό και με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού των πιστών, έχει προγραμματισθεί να τελεσθούν τρείς εσπερινοί και τρεις θείες λειτουργίες ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη περιφορά της ιερής εικόνας. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών που θα πραγματοποιηθούν έχει ως εξής:
Το απόγευμα της Πέμπτης, 16ης Ιουλίου και ώρα 6 το απόγευμα θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός και στις 8 θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου. Στις 10 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, με Εσπερινό, Όρθρο και Θεία Λειτουργία.
Ανήμερα της εορτής, την Παρασκευή 17 Ιουλίου, από τις 7 έως τις 9:30, θα ψαλεί ο Όρθρος και θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και από 10 έως 11:30 η δεύτερη Θεία Λειτουργία.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 8 θα τελεστεί η Ιερά Παράκληση προς την Μεγαλομάρτυρα Αγία Μαρίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...