Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Λαμπρή η υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στην πόλη των Ιωαννίνων
















Λαμπρή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν σήμερα το απόγευμα οι τοπικές Αρχές και οι κάτοικοι της πόλης των Ιωαννίνων στον Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο, που επέστρεψε από το Τόκιο έχοντας κρεμασμένο στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε αγωνιζόμενος στο μονό σκιφ κάνοντας και νέο ολυμπιακό ρεκόρ. Στις 19.30΄ο Στέφανος έφθασε στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων και στη συνέχεια με πομπή που σχηματίσθηκε κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει η επίσημη υποδοχή του. Στην τελετή υποδοχής παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, συναθλητές του από τον Ν.Ο.Ιωαννίνων, προπονητές και πλήθος φίλων. Μαζί με όλους αυτούς και σύσσωμη η οικογένειά του για να τον αγκαλιάσουν και να μοιραστούν μαζί την χαρά του. 
Καλώς ήρθες στην πόλη σου Στέφανε κι αυτή να είναι η πρώτη αλλά όχι η τελευταία επίσημη υποδοχή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες πρωτιές στους αγώνες σου από δω και πέρα και γιατί όχι κι άλλο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...