Ένα σταφύλι ιδιαίτερα ανθεκτικό, με σκληρή φλούδα αλλά με νοστιμότατο περιεχόμενο. Το συναντούμε στην ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων και κατά κοινή ομολογία δίνει πολύ εύγευστο τσίπουρο.
Η συγκομιδή του γίνεται στο τέλος Σεπτεμβρίου ή στις αρχές του Οκτώβρη.
ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΖΑΜΠΕΛΑ?
ΑπάντησηΔιαγραφήОтличный урожай!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό την περιοχή των Τζουμέρκων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι ωραίο χρώμα που έχουν!
ΑπάντησηΔιαγραφήAcestea sunt fotografii care imi plac mereu. Am vrut sa fac si eu anul acesta, dar nu am avut timpul si ocazia.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχη εικόνα!
ΑπάντησηΔιαγραφή