Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η Ολυμπιακή φλόγα, στο δρόμο της προς το Sochi της Ρωσίας, πέρασε και από τα Γιάννενα !








Η πόλη των Ιωαννίνων ήταν ο μοναδικός προορισμός για την Ολυμπιακή φλόγα στην Ήπειρο κι αυτό από μόνο του αποτελούσε ξεχωριστό γεγονός. Τέσσερις διακεκριμένοι αθλητές,  ο Γιάννης Τσίλης, ο Γιώργος Τζάλλας, ο Δημήτρης Μπακοχρήστος και ο Απόστολος Αγγέλης, πρωταθλητές με παγκόσμιες διακρίσεις στην άρση βαρών, το χειμερινό σκι και την κωπηλασία, μετέφεραν τη φλόγα που άναψε στο βωμό που είχε στηθεί στην πλατεία Μαβίλη, για να συνεχίσει το ταξίδι της στην υπόλοιπη Ελλάδα και να καταλήξει στο Sochi της Ρωσίας όπου θα διεξαχθούν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. 
Η σύντομη τελετή υποδοχής περιλάμβανε χαιρετισμούς από το Δήμαρχο της πόλης, τον εκπρόσωπο της Ρωσικής Οργανωτικής Επιτροπής και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και έκλεισε με την ανταλλαγή δώρων και ηπειρώτικους χορούς που παρουσίασε το Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Κέντρου. 

(Σημείωση: Οι φωτογραφίες στην ανάρτησή μας είναι του φίλου Θύμιου Μάντζιου τον οποίο και ευχαριστώ για την ευγενική του παραχώρηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...