Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Εθνικός Τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου στη λίμνη Παμβώτιδα






Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία ο Εθνικός Τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου που διεξήχθη στην λίμνη μας από την Πέμπτη 10/9 έως την Κυριακή 13/9/2015 συνεχόμενα μέρα και νύχτα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές το συνολικό αλιευτικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό αφού αλιεύθηκαν συνολικά 118 μετρήσιμα (άνω του 1 κιλού) κυπρινοειδή συνολικού βάρους 288,955 κιλών.
Νικητές του αγώνα ανεδείχθησαν οι αθλητές Κων/νος Φιλίππου και Χρήστος Κουκουζέλης του Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας με 25 κυπρινοειδή συνολικού βάρους 72,115 κιλών ενώ το μεγαλύτερο αλίευμα ήταν και πάλι του αθλητή Χρήστου Κουκουζέλη με βάρος 13,635 κιλών.
Να σημειώσουμε για τους μη γνωρίζοντες ότι όλα τα αλιεύματα μετά τη ζύγισή τους αφήνονταν και πάλι ελεύθερα στη λίμνη από τους αθλητές.
Στις φωτογραφίες της ανάρτησης είναι κάποια στιγμιότυπα που κατέγραψα κατά την διάρκεια του αγώνα.

7 σχόλια:

  1. Σου απάντησα. Δεν το γνωρίζω ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Κωστα το "αθλον" ηταν η συμμετοχη μας στον αγωνα.Το να κανουμε το χομπι μας παρεα με φιλους και να συναγωνιζομαστε χωρις να ανταγωνιζομαστε.Το αθλον στο παραπανω αθλον ειναι η συμμετοχη στην Εθνικη Ελλαδος οπως γραφει ο Γιαννης.
    Φιλικα
    Πανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννη - Πανο σας ευχαριστω για την διευκρινιση.
    Χαρηκα που γνωριστηκαμε εστω και......στα
    τυφλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...