Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μια βόλτα δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα.



Μια χαλαρή βόλτα δίπλα στη λίμνη δεν αποτελεί αγαπημένη συνήθεια μόνο για τους συμπολίτες μας αλλά αυτό επιλέγουν να κάνουν και πολλοί από τους επισκέπτες της για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την ομορφιά της. Το ίδιο φαίνεται επέλεξε να κάνει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας αφού σήμερα το μεσημέρι τον συνάντησα να περπατά χαλαρά δίπλα στη λίμνη,  συνοδευόμενος από τον  υποψήφιο βουλευτή Ιωαννίνων κ. Μαντά. Ο κ. Τσίπρας ήρθε σήμερα στην πόλη μας στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας και  στις 7.30΄το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Du Luc.

3 σχόλια:

  1. Κι εσείς φυσικά, όλως τυχαίως, βρεθήκατε εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επειδή καταλαβαίνω το υπονοούμενο του σχολίου σας, σας διαβεβαιώ τόσο εσάς όσο και οποιονδήποτε άλλο κακόπιστο ότι βρέθηκα όλως τυχαίως εκεί αφού πήγαινα να φωτογραφίσω τους συμμετέχοντες στον Εθνικό αγώνα αλιείας κυπρίνου που άρχιζε εκείνο το απόγευμα. Η θεά τύχη όμως μου έφερε μπροστά και το συγκεκριμένο θέμα και ασφαλώς δεν θα το αγνούσα. Δεν συναντάς κάθε μέρα έναν πρώην πρωθυπουργό να κάνει μια βόλτα δίπλα στη λίμνη. Είναι αυτό που λέμε ότι βρέθηκα στο κατάλληλο σημείο τη σωστή στιγμή. Η φωτογραφία θέλει και λίγη τύχη καμιά φορά και στην περίπτωση αυτή την είχα είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει! Και απαντώ μόνο και μόνο επειδή δεν μου αρέσουν σε καμιά περίπτωση τα όποια υπονοούμενα.-

      Διαγραφή
  2. Έχετε δίκιο, σας αξίζει ένα Πούλιτζερ. Αν η θεά τύχη βοηθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...