Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Στις "παραλίες" των βουνών

Καύσωνας επικρατούσε αυτές τις μέρες και αρκετοί ήταν αυτοί που, επωφελούμενοι και της τριήμερης αργίας, έσπευσαν να βρουν λίγη δροσιά σε κάποια παραλία. Πολλοί όμως επέλεξαν τις "παραλίες" των βουνών και θεωρώ ότι δροσίστηκαν πολύ περισσότερο γιατί άλλο να κολυμπάς στις φυσικές πισίνες στο Πάπιγκο σε παγωμένα πεντακάθαρα νερά ή να κάνεις ράφτιγκ στα νερά του Βοϊδομάτη και να δροσίζεσαι κάτω από βαθύσκιωτα πλατάνια κι άλλο να σε καίει ο ήλιος κάτω από μια ομπρέλλα σε κάποια παραλία δίπλα στη θάλασσα. Να έχετε λοιπόν υπόψη σας για το καλοκαίρι ότι οι "παραλίες" των βουνών προσφέρουν άπλετη δροσιά κι ευχαρίστηση σε όσους τις επιλέξουν.

2 σχόλια:

  1. Προβάλλουμε και από την πλευρά μας το αξιόλογο θέμα σου στη στήλη «ΕΜΦΑΣΗ» του blog «Ευρυτάνας ιχνηλάτης». Η συγκεκριμένη στήλη (σ.σ. είναι αυτή με το σκίτσο που αναπαριστά ένα πιτσιρίκο που μοιράζει εφημερίδες!) βρίσκεται στην κάθετη πλαϊνή μπάρα του ιστολογίου μας και η προβολή γίνεται με απευθείας παραπομπή στο δικό σου ιστότοπο. Καλή συνέχεια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...