Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Έκθεση έργων του Εργαστηρίου Αγιογραφίας του Δήμου Κόνιτσας.

Δια χειρός Βασιλικής Μπλιθικιώτη-Εξάρχου

Δια χειρός Ελένης Ζούκη-Λαζογιάννη

Δια χειρός Άννας-Μαρίας Βεληκάρη-Παγανιά
Οι δημιουργοί με τον δάσκαλό τους και τον Δήμαρχο Κόνιτσας

Χορωδία από την Κόνιτσα

Η δημιουργός του έργου "Μυστικός Δείπνος" Ελένη Παντέλη-Κίτσιου με τον Δήμαρχο Κόνιτσας

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, τα εγκαίνια της Έκθεσης έργων του Εργαστηρίου Αγιογραφίας του Δήμου Κόνιτσας, η οποία θα διαρκέσει από 18 έως 24 Ιουνίου 2012.
Το Τμήμα Αγιογραφίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κόνιτσας, διανύει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του, με δάσκαλο τον εξαίρετο αγιογράφο κ. Γιάννη Γκούτζο.
Τα έργα που εκτίθενται είναι αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών εργασίας μαθητών του συγκεκριμένου Τμήματος Αγιογραφίας, χωρίς βιασύνη, χωρίς προχειρότητα, χωρίς τυποποιήσεις, χωρίς να αποτελούν πιστές αναπαραγωγές άλλων έργων και καταδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

3 σχόλια:

  1. Τσούβαλη-Τσαρούχη Κατερίνα21 Ιουνίου 2012 στις 7:06 μ.μ.

    Σας ευχαριστούμε πολύ για την προβολή της Έκθεσης έργων Αγιογραφίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κόνιτσας.Σας συγχαίρουμε επίσης για την ποιότητα των φωτογραφιών σας.

    Η Πρόεδρος
    της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κόνιτσας
    Κατερίνα Τσούβαλη -Τσαρούχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς των έργων και στο δάσκαλό τους. Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να επισκεπτόμαστε τακτικά την πόλη σας και την ευρύτερη περιοχή για να προβάλουμε και τα αξιοθέατα που διαθέτει, τα οποία είναι αρκετά!!!

      Διαγραφή
  2. Σας προσκαλούμε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου της Κόνιτσας, την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012, σε μουσική εκδήλωση με τη Νορβηγική χορωδια ΑΡΚΑΔΙΑ. Τραγουδούνε στα ελληνικά Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο κ.α.
    Στις 8,30 το βράδυ
    Κατ. Τσούβαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...