Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Στιγμιότυπα από τον σημερινό αγώνα δρόμου του "13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων"

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κων/νος-ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος (Οι δύο πρώτοι νικητές στην κατηγορία των ανδρών)


ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη (Δεύτερη νικήτρια στην κατηγορία των γυναικών)ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ Ελευθερία (Πρώτη νικήτρια στην κατηγορία των γυναικών)
Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο αγώνας δρόμου "13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων". Συγκεκριμένα, στην εκκίνηση των 30 χλμ βρέθηκαν 1235 δρομείς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό ενώ άλλοι 58 ξεκίνησαν δύο ώρες νωρίτερα, συμμετέχοντας στο δυναμικό βάδισμα, στην ίδια διαδρομή.
Ο αθλητής της Saucony Κων/νος Σταμούλης τερμάτισε πρώτος τη διαδρομή από τους άνδρες σε χρόνο 1.44 ακολουθούμενος από τον Αθανάσιο Μπαρμπαγιάννη της Fifth Element Running Team με χρόνο 1.46.54 και τον Αινεία Γκίνη του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων με 1.48.47.
Η Ελευθερία Πετρουλάκη, επίσης αθλήτρια της Saucony, τερμάτισε πρώτη από τις γυναίκες σε χρόνο 1.54.27, ενώ δεύτερη ήταν η Κατερίνα Ασημακοπούλου με 1.56.09 και τρίτη η Δήμητρα Τσαλοκώστα με 2.11.52.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...