Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ανθρώπινες φιγούρες περασμένων δεκαετιών μέσα στα παλιά μονοπάτια και τα ξερολιθικά κονάκια της Δαφνούλας


 






Την Παρασκευή και το Σάββατο 30 και 31 Ιουλίου και την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, η  Κοινότητα Δαφνούλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνούλας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργάνωσαν τις καθιερωμένες εκδηλώσεις με τον τίτλο «Αναζητώντας  …τα μονοπάτια του Αράχθου». Ήταν ένα τριήμερο με μουσική, τοξοβολία, ορειβατικές διαδρομές και ξεναγήσεις στα ξερολιθικά μονοπάτια και τα κονάκια των κτηνοτρόφων που υπήρχαν στην περιοχή της Δαφνούλας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών παρουσιάστηκε και η έκθεση «Εντός τόπου - Εκτός χρόνου» της Έφης Σταύρου, που είχε ως σκοπό την ανάδειξη και προβολή του παλιού αυτού ξερολιθικού οικισμού με την προσαρμογή  ανθρώπινων φιγούρων περασμένων δεκαετιών μέσα στη φύση και στη χαράδρα του Αράχθου.

Στις φωτογραφίες μου κάποια από τα ξερολιθικά κονάκια και κάποιες από τις ανθρώπινες φιγούρες της Έφης Σταύρου που ήταν εντυπωσιακές μέσα στο φυσικό αυτό χώρο. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...