Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Όλα έτοιμα στο χώρο της έκθεσης.



 
Με την πολύτιμη βοήθεια της καλής φίλης Λαμπρινής είναι όλα έτοιμα στο χώρο της έκθεσης κι από αύριο το πρωί, όσοι θέλετε, μπορείτε να την επισκεφθείτε. Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να σας δω από κοντά στο χώρο της και να μου αφήσετε τις εντυπώσεις σας στο βιβλίο επισκεπτών που θα υπάρχει εκεί. Πρέπει βέβαια να σας υπενθυμίσω ότι στο Ίδρυμα Γκανή τηρούνται απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων μας και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης με την παράλληλη επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Αύριο πρώτη ημέρα της έκθεσης κι επειδή συνέπεσε να είναι Τετάρτη, θα βρίσκομαι στο χώρο της έκθεσης το πρωί από 09.30 έως 13.30 και το απόγευμα από 18.00 έως 21.00.


2 σχόλια:

  1. Μπραβο!!!!!!!
    Χαιρομαι πολυ.
    Επιπροσθέτως, όμως, λυπάμαι εξαιρετικά, για το ότι λόγω της αποστασεως που μας χωρίζει, δεν θα μπορέσω να είμαι κοντά σου για να συμμετέχω στην χαρά σου και να απολαυσω τις δημιουργίες σου.
    Ευχομαι και τρίτη και τεταρτη, και πολλες ακόμη.
    Και..... μια στην Χαλκίδα, με βοηθό και επιμελητή, εμένα.
    Η χαρά μου είναι μεγάλη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ αγαπημένε φίλε για τις ευχές. Μακάρι να γινόταν κάτι και στη Χαλκίδα. Πολύ θα το ήθελα. Ξέρεις ότι είστε μέσα στην καρδιά μου κι εσύ και η Χαλκίδα. Όσο για το γεγονός ότι δεν μπορείς να έρθεις το ξέρουμε και οι δύο ότι η απόσταση που μας χωρίζει είναι μεγάλη και οι συνθήκες δύσκολες αλλά μου αρκεί, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ότι νοερά είσαι δίπλα μου.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...